2016年4月英语专业四级考试真题答案

来源:互联网
责任编辑:王嘉善
字体:

说明:

以下答案仅供考生估分参考使用,最终答案以星火英语出版的《专四全真试卷(10套最新真题2007-2016+新题型听力特训8套题+新题型阅读特训8套题+新题型语法词汇、完形填空、写作特训)》《专四真题详解+标准预测(10套最新真题2007-2016+5套标准预测试卷+听力强攻5套题+必背作文30篇+2000词卡片)》中的为准。

Part I DICTATION

Think Positive and Feel Positive

Are you confident or insecure in a difficult situation? / Do you react positively or negatively? / The answer may depend in part on whom you’re around. / A study found that negative thinking can be contagious in some cases. / For example, the researchers studied 103 college roommates. / They measured each roommate’s tendency towards negative thinking. / It was found that thinking patterns can be contagious. / Students with a negative thinking roommate became more depressed themselves, / and students with more positive thinking roommates / were more likely to become more positive as well.

Part II LISTENING COMPREHENSION

SECTION A TALK

1. success

2. challenging settings

3. National Spelling Contest

4. passion and perseverance

5. future a reality

6. marathon

7. grittier

8. measures of talent

9. not fixed / changeable

10. a temporary condition

SECTION B  CONVERSATIONS

1.Why does the woman call the man?

答案:[D] To tell the man the procedure of the interview.

2.What kind of questions can the man ask in the interview?

答案:[A] Questions related to the job.

3.Which is the last part of the interview?

答案:[C]Presentation from the interviewee.

4.What might be expected from the man’s presentation?

答案:[D]Company future and his contribution.

5.When is the interview scheduled?

答案:[B]11 a.m. ,next Thursday.

6.What is the interview mainly about?

答案:[C] How to handle the problem of college loans.

7.How does the cost of college education change every year?

答案:[A]It was increased by 6 to 8%.

8.What is used to measure student loan debt as a guideline?

答案:[B]First year salary after graduation.

9.What is the advantage of joining a college savings plan?

答案:[D]Students withdraw without paying tax.

10.   What is the possible social cost of a college loan?

答案:[A]Giving up charitable or volunteer work.

Part III LANGUAGE KNOWLEDGE

11. How can I concentrate if you_____ continually_____ me with silly questions?

答案:[A] have...interrupted

12. Among the four sentences below, Sentence _____ expresses the highest degree of possibility.

答案:[D] It should take a long time to find a solution to the problem.

13. She is a better speaker than _____ in the class.

答案:[A] any boy

14. Nobody heard him sing, _____?

答案:[D] did they

15. I can’t put up with _____.

答案:[B] that friend of yours

16. There has been an increasing number of _____ in primary schools in the past few years.

答案:[D] men teachers

17. This is one of the issues that deserve _____ .

答案:[B] mentioning

18. The audience _____ excited on seeing _____ favorite star glide onto the stage.

答案:[A] were...their

19. _____ your advice, I would have made the wrong decision.

答案:[B] Had it not been for

20. The sentence I wish I had been more careful in spending money expresses the speaker’s _____ .

答案:[C] regret

21. The Attorney General ordered a federal autopsy of Brown’s body, seeking to _____ the family and community there would be a thorough investigation into his death.

答案:[C] assure

22. The police department came under strong criticism for both the death of an unarmed man and its handling of the _____.

答案:[D] aftermath

23. The Foreign Secretary tried to _____ doubts about his handling of the crisis.

答案:[D] quell(此题存在争议,也会说选[A]dispel的,需要进一步讨论)

24. Mutual funds are thus best for investors who don’t want to take the time to study stocks in detail or who _____ the resources to build a portfolio.

答案:[B] lack

25. Chris ran _____ John at a sporting-goods trade show and the two quickly struck _____ an easy rapport.

答案:[A] into...up

26. “I am leaving the country soon,” he told a _____ convened group of reporters.

答案:[C] specially

27. Israel and Hamas had reached a deal on extending the _____ ceasefire by an extra 24 hours until Tuesday at midnight.

答案:[D] temporary

28. _____ to unplugging the alarm clock and trusting your ability to wake on time on your own, you should probably ease yourself into the new arrangement by keeping a very regular schedule for several weeks.

答案:[B] Prior

29. If you are an athlete, strong abdominal muscles help you ensure a strong back and freedom from injury during _____ upper-body movement.

答案:[D] vigorous

30. Finning is a cruel _____ in which the shark’s fins are lopped off, and the live shark is thrown back to sea.

答案:[C] practice

Part IV CLOZE

31. [H]lists

32. [L]shaped

33. [I]promulgated

34. [E]generations

35. [D]disseminated

36. [K]scant

37. [O]virtual

38. [C]directly

39. [M]sophisticated

40. [G]instead

Part V READING COMPREHENSION

SECTION A MULTIPLE-CHOICE QUESTIONS

PASSAGE ONE

41. In Para. 1, the phrase “set my feet” probably means    .

答案:B. prepare me

42. It can be concluded from Para. 2 that    .

答案:A. the man wanted to maintain dignity though starved

43. Compared with Brother A, Brother B was more   towards the effect of the one-million-pound bank-note on a total stranger.

答案:D. positive

PASSAGE TWO

44. Which of the following is the best title for the passage?

答案:B. Popular Peace Symbols.

45. The rainbow represents the connection between human beings and their gods in all the following countries EXCEPT    .

答案:D. China

46. In North Europe mistletoe was often hung in doorways to indicate    .

答案:A. friendship

47. The origin of the ankh can date back to    .

答案:D. ancient Egypt

PASSAGE THREE

48. What is the author’s attitude towards Clinton’s proposal to welfare?

答案:A. Pessimistic.

49. It can be inferred from Para. 7 that optimum penalties are     to the underclass.

答案:B. useless

50. Which of the following is the most appropriate title for the passage?

答案:D. Disease of Despair.

SECTION B SHORT-ANSWER QUESTIONS

说明:这部分答案不是唯一,只要意思对了就可以。

PASSAGE ONE

51. In Para. 4, what does the man mean by saying “I had to bear my trouble”?

答案:I had to endure hunger and not to eat.

52. What can be inferred from the last sentence of the passage?

答案: I was chosen to try out the million-pound note.

PASSAGE TWO

53. Why does the UN use the olive branch in its symbol?

答案: Because it symbolizes peace and unity in modern culture.

PASSAGE THREE

54. According to the author, what balance should we keep in welfare?

答案:To make basic needs meet and low-paid work attractive.

55. What does the author mean by saying “Even under the worst of circumstances, we believe we are in control of our lives” (Para. 10)?

答案:Even taking low-paid jobs, we have hope for the future.

PART Ⅵ WRITING

New research has shown that almost four out of ten parents in the UK have taken their children out of school to go on holidays. Cost is the main reason given by parents for sacrificing① their children’s education. Parents are to be banned, however, by UK’s Education Authority, from taking their children out of school to go during term time.

Should local authorities stagger② school holidays to enable families with children to take advantage of travel bargains? Or is it wrong for parents to jeopardize③ their children’s education for the sake of④ a cheaper holiday? As far as I am concerned, education is more important. Firstly, children’s education must come first. A cheap holiday during the school season shouldn’t be the reason to take a child out of school. Some parents are not willing to sacrifice or schedule their lives in terms of their children’s needs. This kind of attitude will influence their children deeply. It’s no wonder so many kids are not interested in school and don’t take their study seriously.  Secondly, school isn’t day care center. It’s an educational institution that needs every student to follow its rules. Taking a child on holiday when school is in session will disturb the order of the school. Besides, it is disruptive for⑤ the child, because he will have to catch up when he returns.

All in all, taking children out of school for a cheaper holiday is irresponsible behavior. Those parents would risk being fined financially and morally. It’s not only kids that need to grow up——a lot of parents need to as well.

 

转载于盛世星火教育官方微博的博客

根据您访问的内容,您可能还对以下内容感兴趣,希望对您有帮助:

求2016年英语专业四级的考试真题和答案

答:Passage One Questions 57 to 61 are based on the following passage. Communications technologies are far from equal when it comes to conveying the truth. The first study to compare honesty across a range of communication media ha...

2016年英语专业四级都有哪些题型,各个分值是多少

答:大学英语四级考试改革介绍 改革前试卷结构:100分制 改革后试卷结构:710分制 新的考试由四部分构成:听力理解、阅读理解、综合测试和写作测试。各部分测试内容、题型和所占比例如下表所示: 试卷构成 测试内容 测试题型 比例 第一部分: 听力理...

2016年英语专业四级标准答案哪里有

答:鬼谷一喵:姚洋的微博。

英语四级真题卷下载:2016年6月英语四级真题试卷_...

答:推荐巨微大学英语四级满分兵法,很好用。

星火大学英语四级2014-2016年大学英语四级考试真题...

答:买一本试卷不就好了 都有了。 而且还有配套的app学习 不过app需要用试卷背面的激活码来激活试卷的 这样试卷上的音频才能在app上听 如果激活码区没有贴上激活码标签的话 同学不必嫌麻烦 那就到 wechat 查找一下 一个ID叫 sparkcontent 的这样添加...

2016年大学英语四级考试共有多少套试卷,区别是什么?

答:大学英语四级考试,即CET-4,College English Test Band 4的缩写,是由国家教育部高等教育司主持的全国性教学考试。考试的主要对象是根据教育大纲修完大学英语四级的在校大学本科生或研究生。大学英语四、六级标准化考试自1986年末开始筹备,198...

2016华研英语专业四级预测卷 model test 2答案

答:ng. We do not, most of us, choose to

2016年英语四级考试听力和笔试有什么题型变化?

答:2016年英语四级听力试题的题型有所调整: 1. 取消短对话 2. 取消短文听写 3. 新增短篇新闻(3段) 其余测试内容不变。 调整后四级听力部分的试题结构见下表: 改革之处: 短篇新闻,原是英语专业四级与八级的题型,在改革去除之后,跑到了四级当中...

有人有2016年6月和12月所有英语四级考试真题和答案...

答:d given his spare moments to idleness, had

2016年12月大学英语四级考试每题各小题的分值

答: 上面就是2016年大学英语四级考试每个题的题型及分值。现在离考试还有不到两个月的时间,基础不好的话就用巨微土豪金(逐句精解),基础好用星火。都是真题,根据自己的情况进行选择。


www.xue163.net true http://www.xue163.net/kao/63/639732.html report 36379 2016年4月英语专业四级考试真题答案,说明:以下答案仅供考生估分参考使用,最终答案以星火英语出版的《专四全真试卷(10套最新真题2007-2016+新题型听力特训8套题+新题型阅读特训8套题+新题型语法词汇、完形填空、写作特训)》《专四真题详解+标准预测(10套最新真题2007-2016...
网友评论
最新添加资讯
24小时热门资讯
娱乐时尚
科技资讯
历史文化
真视界
旅游美食
精彩图文
我爱我车
母婴健康
关于本站 | 广告服务 | 手机版 | 商务合作 | 免责申明 | 招聘信息 | 联系我们
Copyright © 2004-2018 xue163.net All Rights Reserved. 学网 版权所有
京ICP备10044368号-1 京公网安备11010802011102号
教育考试: 学历财经建筑 医药公考资格外语电脑作文招聘中小学留学 文档 移民 文库专栏23问答中心问答图书馆知识IT编程数码信息解决方案信息中心IT科技topzttophottopsctopnew问答新闻中心软件教室设计大全网络相关英语学习开发编程考试中心参考范文管理文库营销中心站长之家IT信息中心商学院数码大全硬件DIY企业服务网吧在线百科硬件知识手机平板汽车游戏家电精彩摄影现代家居IT女人经验健康养生猎奇创业攻略教育学习历史时尚潮流最近更新涨知识